fbpx

Načrt postavitve prostorov in opreme

Razumemo. Že nekaj časa iščete pravo rešitev. Prebrskali ste nemalo revij, pregledali nekaj oddaj o urejanju domov. Kaj vse obstaja!

Kar nekaj stvari vam je bilo všeč. Zdi se vam, da bi lahko marsikakšno idejo uporabili pri izboljšanju razporeditve prostorov in opreme, pa vendar vidite, da je vaš prostor drugačen in potrebuje takšne ali drugačne prilagoditve. Sedaj niste več prepričani ali so najdene ideje izvedljive in ali bi pri vas enako dobro delovale. Ne veste kaj bi bilo najbolj smiselno in čemu dati prednost: bi prestavljali stene, bi žrtvovali eno sobo na račun druge ali se nekako prilagodili temu, da nič povsem ne “paše”?

Poskušali ste izoblikovati najboljšo možnost, a nikakor niste bili zares zadovoljni, znova in znova to ali ono izpade čudno ali nerodno. Kar nekaj časa že razmišljate, vrtite se v krogih, prihajajo nove ideje in vračajo se stare. Ne veste kako stvari povezati v celoto. Želja po domu, ki je urejen, funkcionalen in logično organiziran se izmika. Potrebovali bi nekoga, ki bi vam sestavil delčke v mozaik in podal konkretno in smiselno idejo.

Predlog postavitve prostorov in opreme vam je v tem primeru resnično v pomoč, saj vam iz množice vseh variant in idej oblikuje tisto, ki je na podlagi vaših želja, potreb in potenciala prostorov, najbolj primerna. Tako vas odreši brezplodnega in utrujajočega iskanja in poda najboljšo postavitev.

Da, rešitev je sedaj na dlani.

“Storitev je v celoti upravičila in celo presegla najina pričakovanja. Bila sva na razpotju, tik pred adaptacijo, svetovalka pa se je odzvala hitro – s strokovnostjo in prijaznostjo naju je povsem očarala. Skupaj smo izčistili celoten tloris, ideje, ki jih je posredovala, pa so bile čisto po najinem okusu. Preprosto povedano: dobro smo se ujeli! Predlog je dokument, ki ga imava za “svetega”, saj je v njem ujeto bistvo stanovanja, zaradi njega pa sva sedaj tudi suvereno stopila v samo adaptacijo. Priporočava!”

– Jaka iz Celja –

Je to tisto, kar potrebujem?

Da, ker si:

želim optimalne razporeditve prostorov in/ali opreme,
želim pridobiti predlog na enostaven način, brez kompliciranja,
želim hitre in učinkovite rešitve,
želim pomoč strokovnjaka le za ključne odločitve.

Ne, ker si:

želim izbor pohištva in opreme,
želim podrobne načrte za izvedbo,
želim dlje trajajoče in poglobljeno sodelovanje z arhitektom,
želim strokovno pomoč do zadnjega detajla.

Kaj za izvedbo storitve potrebujemo mi?

kratek opis vaših potreb in želja,
točen načrt obstoječega stanja z vsemi dimenzijami, vključno z: odprtinami, višinami stropov, stavbnega pohištva, radiatorji, kanalizacijo, odtoki in dovodi vode, sanitarni jaški (pri stanovanjih), označenimi nosilnimi in predelnimi stenami.
Primer si oglejte tukaj – sliko povečajte s klikom:

“S podjetjem Arhitekturni nasvet sem zelo zadovoljen. Všeč mi je bila vaša odzivnost, pristop in končna izvedba projekta. Držali ste se tudi dogovorjenih rokov. Hvala za vse nove rešitve.”

-Tilen iz Trojan-

“Vsekakor bom AN priporočala znancem. Pohvalila bi svetovalko za profesionalnost in prijaznost.”


– Tadea iz Maribora –

“Zelo sem bila zadovoljna s storitvijo, za kar gre zasluga predvsem svetovalki. Sama storitev se mi je zdela super, sem se pa malo bala, kako bo v praksi, ker pravzaprav nič ne veš, kdo ti bo svetoval itd. A bila je prava odločitev! Svetovalko lahko opišem samo s superlativi: prijazna, komunikativna, strokovna, prilagodljiva glede termina, drži se dogovorov in časovnih okvirov. Polna idej, ki jih je prilagodila mojim željam. Vidi se ji, da živi za arhitekturo, pri tem pa se je sposobna popolnoma usmeriti v stranko. Idealna kombinacija!”


– Renata iz Domžal-

“Še posebej bi pohvalil svetovalko, ki nam je ponudila veliko konkretnih rešitev in odgovorov na naša vprašanja. Pri svetovanju si je vzela res veliko časa in smo predelali celotno hišo z okolico. Znala je prisluhniti našim predlogom, kadar so bili ti smiselni, a tudi jasno povedati svoje ‘ne’ za tiste nespametne. V celoti gledano je storitev presegla naša pričakovanja.”

– Vedran iz Ljubljane –

thin

Kako poteka izvedba storitve?

1.

Naročilo

Spodaj s klikom na gumb “naročilnica” izberite ustrezen obseg storitve. Odprla se vam bo naročilnica, ki jo v celoti izpolnite in oddate.

2.

Potrditev

Naslednji delovni dan po prejeti naročilnici pregledamo prejete dokumente in vas kontaktiramo glede podrobnosti in potrditve naročila. Ob potrditvi naročila vam pošljemo predračun, ki ga je potrebno poravnati do izvedbe storitve.

3.

Izvedba storitve

Pripravimo predlog. V 3-7 delovnih dneh vam ga pošljemo v vpogled. V primeru, da nanj podate komentarje vam naslednji dan pošljemo končno verzijo, ki upošteva vaše komentarje.

Kako izgleda predlog postavitve prostorov in opreme?

Sliko povečajte s klikom.

predlog postavitve prostorov in opreme

Najpogostejša vprašanja

Kaj storim, če si premislim, ko je storitev že naročena?

Potrjenega naročila ni mogoče preklicati. Namesto tega lahko opravimo sorodno storitev v višini vrednosti naročila.

Kaj se zgodi, če s predlogom nisem zadovoljen?

Na naše predloge dajemo 100% garancijo. V primeru nezadovoljstva bomo predlog brezplačno popravili.

Ali vam moram načrt obstoječega stanja poslati v digitalni obliki?

Načrte obstoječega stanja lahko narišete na roko ali z različnimi programi. Pomembno je le, da so dimenzije točne in vsebujejo vse potrebne podatke.

Ali moram načrt obstoječega stanja pripraviti sam ali ga lahko opravite tudi vi?

V sklopu teh storitev ne nudimo priprave načrta obstoječega stanja, če pa bi to vseeno želeli nas kontaktirajte na: info@arhnasvet.si, da vam pripravimo individualno ponudbo.

Ali svetujete tudi pri izboru opreme in materialov?

V sklopu te storitve ne nudimo svetovanja glede izbora opreme in materialov, če pa bi to želeli nas kontaktirajte na: info@arhnasvet.si, da vam pripravimo individualno ponudbo.

Ali svetujete tudi pri ureditvi okolice?

V sklopu te storitve ne nudimo svetovanja glede ureditve okolice, če pa bi to želeli nas kontaktirajte na: info@arhnasvet.si, da vam pripravimo individualno ponudbo.

Ali izdelujete tudi 3D prikaze?

V sklopu teh storitev ne nudimo izrisa 3D prikazov, če pa bi to vseeno želeli nas kontaktirajte na: info@arhnasvet.si, da vam pripravimo individualno ponudbo.

Ali lahko pridobim izris predloga v obliki dwg.?

Ne, vsi naši predlogi so posredovani v pdf. obliki.

Ali so cene končne, lahko pridobim popust?

Da, cene so končne in fiksne. Spremenijo se le na podlagi inflacije in stroškov dela.

Imam vprašanja na katera nisem dobil odgovora, kam se lahko obrnem?

V kolikor imate dodatna vprašanja, vam nanje z veseljem odgovorimo. Pišite nam na: info@arhnasvet.si

Cenik storitve in naročilo

Hiša ali dupleks

600 €

 • obseg: hiša ali dupleks

 • ogled in analiza trenutne situacije

 • priprava dokumenta s predlogom in usmeritvami
Stanovanja in etaže

360 €

 • obseg: stanovanje, etaža v hiši, vikend ali pritlična hiša

 • ogled situacije in pogovor v živo

 • priprava dokumenta s predlogom in usmeritvami
Več sob

150 €

 • obseg: 3 sobe, bivalni del ali garsonjera

 • pogovor

 • pripravljen dokument s predlogom

 • svetovanje na daljavo
1-2 sobi

90 €

 • obseg: 1-2 sobi

 • pogovor

 • pripravljen dokument s predlogom

 • svetovanje na daljavo

*DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Nismo davčni zavezanci.